Nem rendelhet ebből az országból. United States

Kedves betegeink!

A kecskeméti rendelőnk elköltözött a TALFÁJA KÖZ 58/2 címre!

A járványügyi szigorítások mellett is üzemel magánrendelésünk a megszokott rendben!

Várjuk betegeinket!

                               

 A koronavírus miatt ismételten kialakult járványügyi helyzetre és a kormányzati döntésekre való tekintettel, szeretném az együttműködésüket kérni az alábbiak szerint:

  • Kérjük, hogy a váróban és a rendelőben viseljenek maszkot, mely az orr és a száj területét fedi.

 

  • Lázasan, felső légúti panaszokkal, tünetekkel ne keresse meg rendelésünket személyesen, a bejelentkezős telefonszámon jelezze ezt és átütemezzük az időpontját.

 

  • Amennyiben az általunk írt, állandóan szedett gyógyszere elfogyott lehetőség van e-recpet írására a weblapunkon megadott feltételekkel. Ezirányú kérését szintén telefonon tudja jelezni felénk adatai megadásával.

 

  • Amennyiben külföldről tért haza, kérem két hétig ne keresse fel a rendelést, ha van időpontja kérem az elérhetőségünkön módosítsa azt.

 

  • Amennyiben kísérővel, segítővel érkezett a rendelésre, kérem, hogy kísérője a gépkocsiban vagy a rendelő előtt várakozzon, hogy megelőzzük a váróban a zsúfoltságot.

 

  • Betegeinktől elvárjuk, hogy ebben az átmeneti időszakban együttműködjenek, hogy mind a betegtársak biztonságosan vehessék igénybe szolgáltatásainkat, mind a rendelő személyzete biztonságban végezhesse munkáját.

 

 

Köszönjük megértésüket és támogatásukat!
              
Tisztelettel:
 
Dr. Járomi Péter és a rendelés személyzete
Top