Nem rendelhet ebből az országból. United States

Idegtimulációs kezelés a vizelet és széklet inkontinencia kezelésére

 

Az idegstimuláció (neuromoduláció) a perifériás idegek elektromos stimulációját jelenti. Ennek egyik típusa a tibialis neuromoduláció (percutan tibialis neuromodulació, azaz PTNS), mely a láb belső oldalán futó tibiális ideg stimulációját jelenti.

A kezelés alkalmazható a sürgető, a gyakori, valamint a késztetéses vizelet inkontinencia kezelésére, ill. széklet inkontinencia kezelésére.

Az Urgent PC Neuromodulációs rendszer bőrön átvezetett tűvel végzi a tibiális ideg stimulációját, így a sacrális ideg plexushoz biztosít utat a tibiális idegen keresztüli elektromos ingerléssel, úgy hogy az elektromos impulzusok a tibiális idegből a sacrális plexusba jutnak, mely annak a gerinc-szegmensnek a része, mely a húgyhólyagot, a végbelet és a vizelet és széklet záróizmot innerválja.

A kezelés sikeresen alkalmazható azon betegeknél, akiknél a konzervatív kezelés nem hozott eredményt, gyógyszermellékhatás alakult ki, akiknél a gyógyszer szedése ellenjavallt, vagy nem akarnak gyógyszert szedni, ill. műtéti eljárásban részt venni.

A kezelés menete: a tibiális ideg közelébe vékony tűelektródát helyezünk, mely a 30 perces beavatkozás alatt gyenge impulzusokkal stimulálja a sacralis plexusban futó ideget.

A terápia 12 alkalomból áll, heti rendszerességgel, az eredménytől függően fenntartó kezelés válhat szükségessé.

Az eddigi vizsgálatok és klinikai tapasztalat alapján a betegek több, mint 70 %-nál jó eredmény érhető el a kezeléssel.

A kezelés nem fájdalmas, jól tolerálható, kevés kockázattal jár a viezelet és széklet inkontonencia kezelésében.

A kezeléssel kapcsolatban várjuk érdeklődését, jelentkezését telefonon.

A kezelés díja 198.000 Ft, mely tartalmazza a 12 elektródából álló kezelőcsomagot.

A fenntartó kezelések díja 16500 Ft.

 

Bejelentkezés: 30/903-2595  


Top